Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Tibiere ARMURA Muay 

Preţ:  119,95 lei cu TVA 


Dupa succesul repurtat cu seria de tibiere Gladiator, ARMURA a decis sa faca mai multe imbunatatiri si sa lanseze noul model, Muay.

Corpul principal al tibierei a fost adaptat mai bine pentru plierea pe picior. Inchiderea dorsala se face acum prin trecerea mansetelor printr-o ureche special conceputa cu scopul de a asigura o mai buna prindere. Banda scai care face prinderea propriuzisa a fost de asemenea imbunatatita. Spuma de latex multistratificat care compune interiorul acestui produs si care are rol de baza in atenuarea socurilor a fost remodelata. Cusaturile au fost ranforsate pentru a garanta o durabilitatea mai extinsa si o rezistenta sporita la socuri. In plus, designul a fost schimbat in totalitate, pentru a reflecta o mai moderna abordare a combinatiilor de culori.

Interiorul ramane in continuare tratat antibacterian, pentru o folosinta mai sigura si de lunga durata. Este modelul care ofera cel mai mare grad de protectie din randul tibierelor ARMURA putand fi folosite foarte bine in timpul antrenamentelor de mare intensitate.
 
Sunt disponoibile intr-o singura gama de culoare, o combinatie de negru cu decoratiuni albe, gri si rosii.


Disponibil in stoc  Vezi stoc

Marime Cantitate: 
 


Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.