Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Kimono de BJJ ARMURA Praetorian - copii 

Preţ:  229,96 lei cu TVA 


ARMURA Praetorian este cel de-al doilea model de gi dedicat BJJ-ului pe care il aducem pe piata romaneasca, dupa ARMURA Bellator.

Realizat din bumbac 100%, costumul are o densitate a panzei de 560 grame pe metru patrat si o tesatura specifica de tipul pear weave, care asigura o rezistenta sporita la folosinta indelungata dar si un confort sporit pentru utilizator. Tehnologia pear weave ofera si o protectie in plus fata de prizele adversarului. Cusaturile duble ale gi-ului sunt de tipul contrast, pentru un plus de imagine, iar marginile produsului sunt tivite cu o bada personalizata specifica ARMURA.

Reverul gi-ului este realizat din mai multe straturi de panza tratata special pentru a ii conferi o mai buna rezistenta la prize, iar interiorul este realizat din spuma EVA ce asigura o durata lunga de viata si care nu retine transpiratie excesiva.

Intreaga suprafata frontala a pantalonilor, de la genunchi si pana la baza piciorului, a fost intarita cu un strat dublu de material, care ii asigura o protectie suplimentara impotriva ruperii datorita folosintei indelungate.

Culori: alb; albastru.

Disponibil in stoc  Vezi stoc

Culoare 
Marime Cantitate: 
 


Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.