Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului trops.ro, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. trops.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului trops.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date - reprezinta proprietatea SC MARPLUS SRL si a furnizorilor sai; folosirea fara acordul SC MARPLUS SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de livrare.trops.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar la livrarea produselor, va rugam sa ne contactati.

 

Dispute si conflicte

Se doreste rezolvarea pe cale amiabila a oricarei neintelegeri aparute intre trops.ro si clienti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor fiind de compententa instantelor romanesti.

 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, acestea avand valoarea unui contract valabil incheiat.

 

Politica de confidentialitate

trops.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea si sa nu transmita catre terti datele personale ale clientilor.

Prin completarea formularului de comanda de pe site va manifestati acordul ca numele si datele dumneavoastra personale sa fie stocate in baza noastra de date. trops.ro isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza informatiile mai sus mentionate, pentru actiuni de marketing si publicitate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dumneavoastra. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii , obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la trops.ro si de la partenerii sai.

In cazul in care nu doriti sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti refuza oricand primirea acestora.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, trops.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

trops.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii va rugam sa ne contactati.

 

Conditii de returnare si inlocuire a produselor

1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000):

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. ”Notificarea se va face prin intermediul adresei de e-mail sau prin fax, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dumneavoastra precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

2. Produse care prezinta defecte sau deteriorari in momentul receptiei:

In cazul in care primiti un produs defect, va rugam contactati echipa trops.ro (e-mail: contact[at]trops.ro, online prin Yahoo messenger) pentru a sesiza problema aparuta si a solicita inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. In acest caz, cheltuielile de returnare si, eventual, de expeditie pentru produsul inlocuitor, vor fi suportate de catre trops.ro. Va sugeram sa refuzati receptia coletelor care prezinta deteriorari vizibile.

3. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site:

Daca primiti un produs care nu corespunde cu specificatiile de pe trops.ro, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii acestuia. Daca doriti inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In acest caz, cheltuielile de returnare si, eventual, de expeditie pentru produsul inlocuitor, vor fi suportate de catre trops.ro.